OVER ONS

Geld komt niet zonder begeleiding ...SUCCESSFUL KREDIET

Geconfronteerd met de heropflakkering van de weigering van kredietgezinnen die de capaciteit hebben om hun lening terug te betalen, stelt SUCCESSFUL KREDIET een volledig assortiment kredieten voor dat is aangepast aan de mensen in nood. Door ons bedrijf aldus krediet te geven aan individuen, stellen we onze klanten een bepaalde knowhow ter beschikking, waarbij we bankvaardigheden combineren met menselijke kwaliteiten (luisteren, begrijpen).
Opgericht in 2008 in Jalhay, heeft de instelling vandaag meer dan 39.600 klanten die zich uitstrekken over de Franse grenzen in verschillende landen van de Europese Unie.

Tegenwoordig heeft SUCCESSFUL KREDIET verschillende medewerkers, een landelijk callcenter

SUCCESSFUL KREDIET is vandaag een van de beste op het gebied van 100% onafhankelijk consumentenkrediet. Een functie waarmee we u de best mogelijke leenvoorwaarden kunnen bieden en u een hoogwaardige service kunnen bieden. Meer dan 39.600 tevreden klanten en een landelijke dekking die zich dagelijks uitstrekt


SUCCESSFUL KREDIET

Een referentie-instelling op het gebied van persoonlijk / beroepskrediet.U heeft een behoefte, wij hebben de oplossingLaten we samen handelen, het is eenvoudig en vrijblijvend.